Сватбена ФотографияСледсватбена ФотосесияМузикални Клипове

Сватбена Фотография

Сватбена Фотография и Видеозаснемане

Learn More

Следсватбена Фотосесия

Вашата мечтана фотосесия на любимата ви дестинация

Learn More

Музикални Клипове

Заснемане на Музикални клипове

Learn More

Следсватбена Фотосесия

Следсватбената фотосесия е фотосесия в отделен ден след сватбата. Тя може да бъде направена седмица, месец или дори година след сватбата Ви, и така да ви върне отново към сватбените ви трепети и вълнения. Следсватбената Фотосесия започва да набира популярност от около 15-тина години в световен мащаб.

Предимствата на следсватбената фотосесия са наистина много. Спокойна обстановка без бързане за никъде, заснемане на фотосесията на любимото ви място в България или чужбина, все неща които няма как да бъдат направени при стандартната фотосесия по време на сватбата ви.

Зад идеята за следсватбена фотосесия стои и възможността да изживеете едно незабравимо пътешествие. Една красива сватбена приказка, без аналог в бъдещите ви семейни ваканции. Ще имате красиви сватбени снимки, които ще показват вашата красива любов на великолепни локации. Изобилие от възможности предлагат авиокомпаниите в момента. Барселона, Париж, Рим, Флоренция, Санторини и още куп страхотни дестинации са по-близо от всякога.

Не знаете къде да направите следсватбeната си фотосесия?
– Не е проблем. За времето през което се занимаваме с това сме посетили невероятни места във цяла Европа подходящи за следсватбена фотосесия, които с радост бихме споделили с вас. Дори и нещо повече, бихме ви съдействали при организацията на пътуването ви.

Скъпа ли е следсватбената фотосесия в чужбина?
– НЕ. В днешно време с нискобюджетните полети можете да пътувате до Париж, Рим, Лондон, Милано, Виена за около 30 €. Нощувки могат да се намерят за около 50 €. За близките локации – примерно съседна Гърция, може да се пътува и с кола. А да не забравяме и, че при добра организация Следсватбената фотосесия може да се направи и по време на медения ви месец и така да спестите от отделно пътуване.

Вече сте се решили и искате да направим следсватбена фотосесия. Имаме още една изненада за вас. В случай, че ние сме заснели вашата сватба получавате допълнителна отстъпка от 20% от цената за заснемане на следсватбената ви фотосесия

 

 

СЛЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

  • фото сесия с продължителност до 4 часа
  • няма ограничение в броя заснети кадри
  • обработване на всички фотографии /цвят, контраст, острота/
  • сваляне на снимковия материал чрез линк за изтегляне с качество за печат
  • арт фотосесия на младоженците
  • използване на допълнително осветление
  • срок на предаване на обработения материал – 21 работни дни

ЦЕНА: 300 лв (цена валидна за България. цената валидна за Европа е във евро)

допълнителна опция: заснемане със Дрон + 150 лв/€ **


* в цената не са включени транспортните разходи
** За някои локации в чужбина не е възможно използването на Дрон

 

Ако желаете да направим вашата Следсватбена Фотосесия, моля свържете се с нас като използвате Формата ни за контакт. В полето посочете желаната от вас дата както и желаната от вас локация където бихте желали да направим вашата Следсватбена Фотосесия

Don`t copy text!